El cicle de vida dels vins Talcomraja .(ACV)

L'avaluació o anàlisi del cicle de vida (ACV), conegut també com a equilibri ecològic, i l'anàlisi del bressol a la tomba) és una tècnica per avaluar els impactes ambientals associats a totes les etapes de la vida d'un producte des del bressol fins a la tomba, és a dir, des de l'extracció de matèria primera fins al processament de materials, fabricació, distribució, ús, reparació i manteniment, i gestió com a residu (dipòsit o reciclatge).

Com a celler volem informar de tot el procés que fem des de la vinya fins a la proposta de gestió de residus mitjançant una infografia que adjuntem.

http://vkm.is/desvetllemlavinya

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Zenobia Mullins (jueves, 02 febrero 2017 21:48)


    Please let me know if you're looking for a author for your blog. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!

  • #2

    Ok Marland (domingo, 05 febrero 2017 14:34)


    Spot on with this write-up, I seriously believe that this website needs much more attention. I'll probably be back again to read through more, thanks for the info!