Orígens...

Som l'Emma i en Joan. Dos joves originaris d'Arenys de Mar, que fa 10 anys ens vam enamorar a ritme de salseta a la Breda d'Arenys de Munt. Després d'aquell estiu se'ns va posar al davant la oportunitat de ser masovers de Can Pau, també a Arenys de Munt. És just llavors quan es va gestant la nostra vida en comú, així com al cap de pocs anys comencem a fer vi. Primer per afició, després fem l'associació Pensa en vi, impulsada per Joan, amb l'objectiu de recuperar les vinyes al Maresme. En una segona fase fem el nostre primer micromecenatge per a disposar del primer material bàsic del celler...Fins que a l'any 2013 decidim donar el salt i ens donem d'alta oficialment com a Celler Talcomraja. Des de sempre treballem artesanalment, mitjançant agroecologia a les vinyes, i al celler segons directrius d'ecològic. Aquest any 2016 traiem els nostres primers vins totalment naturals. Som joves, apassionats, emprenedors... No venim de famílies terratinents, ni som la tercera o quarta generació d'un Celler. Som dos joves que vam decidir viure i cuidar aquest petit racó del maresme, amb humiltat, Can Pau Bernadó, i aquí va néixer amb amor la catàrsis d'un projecte; el Celler Talcomraja. Els seus fruïts són els nostres vins, de qualitat, de caràcter maresmenc i amb un aire fresc, com tu i jo, Talcomraja! 

SOSTENIBILITAT, PROXIMITAT, AMOR A LA TERRA... VINS PARTISANS

POPULARS

Els nostres vins són fruit de l'aprenentatge compartit. Absorvint els coneixements dels antics vitivinicultors de la nostra terra i observant i experimentant amb les noves tendències. Aquest celler està sempre obert a compartir veremes, tastos i a projectes cooperatius.

SALUDABLES

Tan a la vinya com al celler seguim les pautes de l'agricultura ecològica, artesanal i natural . Així, doncs moltes feixes no es llauren, potenciem al màxim la biodiversitat a la vinya i els tractaments es basen sobretot en estractes herbacis i xerigot reduïnt cada vegada més el sofre i el coure.

COMPROMESOS

Entenem les nostres tasques com un compromís en vers el medi natural i també social. La difusió del coneixement i estima del patrimoni natural històric i cultural van de la mà del compromís de dignificar la vida del sector agrari i potenciar la presència d'aquest a la comarca. 
LA NOSTRA FILOSOFIA


La nostra filosofia és recolzar la sobirania alimentaria i contribuir al desenvolupament sostenible en totes les fases del procés d'elaboració dels nostres vins artesanals i naturals. A través d'una petita producció de qualitat i de proximitat, volem arribar fins a tu delectant tots els teus sentits i cuidant tant de l'entorn natural com de la teva salut. És per això que disposem d'un informe de Responsabilitat Social Corporativa que podeu consultar aquí. Perquè el nostre compromís és el teu.

Descarga
RSC del Celler Talcomraja
RSC.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.9 MB