TREPITJADA DE RAÏM AMB TAST DE MOSTS I VINS

Aquesta activitat única i exclusiva de temps de verema consistirà en una passejada per la finca de Can Pau Bernadó, trepitjarem raïm i a continuació realitzarem un tast de mosts per a grans i petits i també de vins per als més grans. Per inscriure'us cliqueu damunt la imatge i ompliu el formulari. El preu d'aquest esdeveniment serà la voluntat. En cas que hi hagi qualsevol dubte, podeu trucar al 617617180


DURANT TOT L' ANY

Experiència 1 Vinculats amb la Vinya

Passejada a peu pels boscos de Can Sala de Dalt, visita a la  Plana de Can Sala de Dalt on em replantat 2 ha i mitja de vinya aquest any 2017 i explicació del projecta vinculats amb la vinya. Baixada fins al nostre celler familiar, explicació de com treballem i la nostra manera de viure. Cata variada acompanyada de productes locals artesans. Grups limitats: 2-2o persones. Duració: 2h.  Disponible caps de setmana sota encàrrec previ i segons disponibilitat. Preu a consultar. Per a més informació podeu fer un email a info@talcomraja.com.


Experiència 2 Tast de Marinada

Relaxant passejada a bord de la Marinada navegant pel port d'Arenys de Mar. Explicació d'històries de corsaris, llegendes de Synera i singularitats maresmenques. Degustació final de varis vins. Grups limitats de 5-18 persones. Duració: 1,30h.Disponible caps de setmana sota encàrrec previ i segons disponibilitat. Preu a consultar. Per a més informació podeu fer un email a info@talcomraja.com.