DURANT TOT L' ANY

Passejada a peu pels boscos de Can Pau Bernadó, visita a la  vinya de Can Sala de Dalt. Baixada fins al nostre celler familiar, explicació de com treballem i les singularitats del nostre celler. Tast de diversos vins, escumosos i altres maridats amb productes locals. Grups limitats: 2-2o persones. Duració: 2h.  Disponible caps de setmana sota encàrrec previ i segons disponibilitat. Preu a consultar. Per a més informació podeu fer un e-mail a info@talcomraja.com o trucar al 617 617 180.

Aquesta activitat es realitza en tot moment seguint les normes de prevenció per a la COVID-19 i està condicionada a la normativa vigent en cada moment de l'any.
Experiència 2 Tast de Marinada

Relaxant passejada a bord de la Marinada navegant pel port d'Arenys de Mar. Explicació d'històries de corsaris, llegendes de Synera i singularitats maresmenques. Degustació final de varis vins. Grups limitats de 5-18 persones. Duració: 1,30h.Disponible caps de setmana sota encàrrec previ i segons disponibilitat. Preu a consultar. Per a més informació podeu fer un email a info@talcomraja.com.