MICROVINIFICACIONS

Talcomraja és un celler familiar que preten abastir-se únicament de la quantitat de raïm necessària per a que una família pugui subsistir de la vitivinicultura. Així, treballem tan sols dues hectàrees de vinya i això ens aporta el raïm necessari per a fer actualment unes 5.000 ampolles amb un sostre previst de 10-12.000 ampolles. Vinifiquem en dipòsits de volum inferior als 1.000 litres i això ens permet fer un control acurat de l'evolució dels nostres vins en cada moment.

AUTOAPRENENTATGE

No som fills d'un llarg llinatge de vitivinicultors, però com és sabut al Maresme, només que ens remuntéssim ala generació dels nostres avis, tothom a la comarca havia estat vinculat a la vinya. Treballant-hi o elaborant vi. Des de l'any 2006, com a masovers de Can Pau Bernadó, hem anat coneguent, experimentant i ampliant coneixement en vitivinicultura. Primerament contactant amb els savis del nostre poble i més endavant fent formació acadèmica.

COOPERATIVISME

L'any 2011 fem un primer salt i a través d'un projecte de micromecenatge aconseguim crear un petit celler d'aprenetatge com partit, és el celler que gestiona l'associació Pensa en vi i ja l'any 2013 iniciem l'aventura Talcomraja. Som membres de la cooperativa de productors/es l'Aranyó, i busquem sinèrgies amb artistes, estudiants i productors en tots el àmbits.