OFERTES ESPECIALS DE CONFINAMENT

Durant el més de maig lots simbiosi formatges xicoy celler talcomraja

Els formatges Xicoy i els vins Talcomraja es coneixen. I quan diem que es coneixen, no ens referim només a la coneixença i amistat que mantenim els impulsors de cada projecte, sinó que també es coneixen els nostres productes. De fet es coneixen de molt abans que el raïm sigui vi i que la llet sigui formatge. Aquest és un secret ben guardat que tan sols compartim en situacions especials i que de ben segur algun dia tindreu la oportunitat de conèixer.

 

Per sortir endavant, per tirar endavant els nostres projectes, per donar a conèixer els nostres productes, perquè pugueu assaborir producte 100% Maresmenc, perquè compartim penes i alegries i en definitiva perquè som amics, hem decidit fer una bonica simbiosi en temps difícils i us oferim dos lots per a poder maridar aquests dos productes que s'entenen de forma excepcional.

 

Gaudint-los fareu créixer la pagesia a casa nostra i ens ajudareu a que aquesta bonica comarca del Maresme es mantingui viva tal i com ens agrada, amb un paisatge mosaic que fomenta la biodiversitat i amb gent treballant-la i extraient-ne els fruits per elaborar productes de qualitat.

vi jovemerlot, criança cupatge 2016 i formatge rodonet curat

30€

3 negresjoves (merlot, garnatxa i cabernet). negre criança 2017, blanc jove (pansa), blanc ancestral amb rodonet curat i cunya de farcell semi curat

75€


1 o 2 caixes de 6 ampolles

Demanar oferta per correu, gràcies.

+ de 2 caixes de 6 ampolles

demanar oferta per correu, gràcies.