Hola Desembre! Compte enrere. Queden 18 dies per a Desvetllar la vinya!

CARACTERÍSTIQUES DELS LOTS DE LES RECOMPENSES

En aquest article us expliquem com serà la presentació que us entregarem a mà dels lots de les recompenses de Verkami (els que són per restaurants o enviaments per paqueteria són caixes d'un altra tipus de 6 ampolles ). Aquests lots van en estoigs de cartró de dos ampolles amb separador com s'indica a les imatges. S'acabaran de decorar amb palla, i dintre d'ells anirà una fitxa de les recomanacions per a prendre cada tipus de vi, temperatura i maridatges. Les caixes s'estan fent així que no tenim la fotografia definitiva, però seran exactament com aquestes amb impressió per tres bandas: frontal el "logo Celler Talcomraja", a un lateral posarà la web "www.talcomraja.com" i a l'altra lateral la frase "...som tu i jo, som Talcomraja, plantem vins i bevem vinya". Així que us animem a fer un bon regal aquest Nadal, regalant custòdia agrària i lots de vi ecològics, de proximitat i de qualitat.

Escribir comentario

Comentarios: 0