Atenció! Queden només 15 dies per a Desvetllar la vinya!

PELS QUE NO HAGIN FET MAI UN VERKAMI. ÉS MOLT FÀCIL I GRATIFICANT.

Què és verkami?

Verkami és una plataforma de crowdfunding o micromecenatge:

- Pels creadors, ofereix una alternativa per a finançar els seus projectes amb la suma d'aportacions individuals.

- Pels mecenes -aquells usuaris que fan les aportacions- és l'oportunitat d'aconseguir a canvi productes i experiències úniques relacionades amb els projectes.

A verkami doncs, creadors independents, emprenedors, promotors culturals i associacions, hi trobaran una manera de finançar total o parcialment els seus projectes amb l'ajuda i complicitat del seu públic i la seva comunitat.

Qualsevol projecte creatiu té cabuda a la nostra plataforma. Des dels més humils de creadors amateurs, fins als més ambiciosos i innovadors d'artistes consagrats. El nostre objectiu és promoure tota acció creativa, vingui d'on vingui i sense distincions.

En aquest enllaç trobareu totes les preguntes que et puguis fer.

http://www.verkami.com/page/faq

En el nostre cas hem reduït el temps  de la durada del projecte a  25 dies (No són 40) per a que es pogués redactar bé el projecte i puguin arribar les recompenses sense problemes abans de Nadal, ja que ho enfoquem al dia de la replantació de la vinya i als lots de regal o per consum durant les festes de Nadal, per això no ho allarguem més dies. Es tancarà el procés el dia 19 de desembre a les 9h del matí. Si no s'arriba a l'objectiu no es carregarà els diners als mecenes. Si s'arriba a l'objectiu és carregarà i es farà des seguida el procediment de les recompenses i per engegar el projecte de custòdia agrària, replantació de vinya. Ens ajudes?