Qui planta un cep planta un amic

La masoveria de Can Pau ens ofereix de vivenda però sobre tot ens permet desenvolupar un estil de vida. Ens permet viure connectats a la terra que ens envolta. L’Emma i jo, fa cinc i nou anys respectivament que vetllem per aquest raconet del Maresme que tenim la sort de cuidar i treballar. Del bosc en traiem fusta i suro, a les feixes sembrem horta, del matollar en treu profit el pastor del nostre poble i de la vinya en fem vi. Però també, a les nits ens sentim acollits a dintre el bosc, quan sembrem  ho fem descalços, fem becaines damunt l’herba en primavera, observem mussols i cabirols a les vesprades i ens banyem a la bassa quan apreta la calor. D’aquesta manera hem interirotzat que els límits de casa nostra no són quatre parets, ens estem fusionant amb el medi que ens envolta i procurem fer-ho en harmonia. No som propietaris de res , som part d’aquest indret del qual pretenem gaudir-ne i conèixer.

D’aquest racó de món n’hem tret gàbies i deixalles, hem alliberat la terra de la química mortífera, l’hem compartit amb amics i coneguts en festes, celebracions i veremes. I volem seguir convivint i compartint. Per a l’any que vé, tenim un projecte de custòdia agrària que volem compartir amb tothom qui ho vulgui. Ens agradaria que durant l’any vinent ens acompanyéssiu en el cicle de la vinya, des de la plantació, abonat, poda...fins a la verema. L’any que ve replantarem les antigues vinyes de Can Pau i volem que sigui una gran festa on ens coneguem, on degustem vins i treballem plegats, on els petits aprenguin a estimar aquesta terra i assaborir-ne els seus fruits. Si ens hi voleu acompanyar, podeu col·laborar regalant custòdia i vins saludables i naturals, tenim temps fins al 19 de desembre. Per participar podeu fer-ho aquí.


Escribir comentario

Comentarios: 0