Calendari 2016. Xarxa de Productes de la Terra. Maresme.

Després de dies frenètics, amb l'últim tram del procés verkami Desvetllem la vinya, que hem assolit amb éxit, la fira de Nadal a Arenys, la preparació de les recompenses, el sorteig de 3 recompenses cagatió per facebook, l'actualització d'oficina i gestions pendents, entregues, nous aliatges i sinèrgies...

 

Ens arriba el calendari 2016 just avui, de la Xarxa de productes de la Terra del Maresme amb els que col·laborem. Compartim mes de setembre del 2016 amb els formatges dels nostres bons amics de Can Xicoi. Una combinació extraordinària per a començar el proper any 2016, amb energies renovades. 

 

Tenim més novetats de noves connexions que estem fent, distribuïdors conscients que es sumaran al nostre projecte i nosaltres al d'ells. Us mantindrem informats a través de la web i també a través de les xarxes socials. Contents d'acabar l'any amb tantíssimes emocions. Gràcies a tots.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0