15 DE MARÇ DIA DEL CONSUM RESPONSABLE

 

 

El 15 de març de 1983 es va cel·lebrar per primera vegada el Dia Mundial del Consum Responsable per a cridar l'atenció dels ciutadans sobre els impactes que les seves decisions de compra generen en altres persones i en el medi ambient.

 

El nostre consum excessiu està provocant la degradació del medi ambient i agreujant la pobresa, ja que genera grans quantitats de residus que sobrepassen la capacitat de regeneració de la naturalesa. S'està produint un greu deteriorament del medi ambient: L'aire, els rius, el sòl, els mars, sucumbeixen sota les càrregues de residus i sobreexplotació dels seus recursos. L'actual desenvolupament s'està convertint en insostenible. Ens hem convertit en una generació d'utilitzar i llençar.

 

Què és el consum responsable?

 

Entenem per un Consum Responsable la elecció dels productes i serveis no només en base a la seva qualitat i preu, sinó també pel seu impacte ambiental i social, i per la conducta de les empreses que els elaboren.

 

El Celler Talcomraja  prioritzem cada dia que la nostra petjada ecològica sigui la mínima, aplicant estratègies en tot el procés de la elaboració dels nostres vins, tenim cura de l'entorn i biodiversitat així com també del benestar i salut de les persones.

 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0