Que és el vi SINCER? Concepte del Restaurant La Font Can Moreu que té els vins Talcomraja a la seva carta.

No és vi barat és vi RESPECTAT. A la Font de Can Moreu, Vallgorguina , un Restaurant innovador i creatiu, en un entorn natural privilegiat, envoltat de camps al bell mig del parc Natural del Montnegre i Corredor,  trobareu plats elaborats exquisits de temporada i petites joies de vins singulars de qualitat a preus SINCERS. 

 

La Fórmula d'un vi SINCER, concepte extret del restaurant  és que quan aneu a menjar i demaneu un vi, a la Font només pagareu 4,5€ afegits al preu del majorista del vi. Interessant oi? Perquè ells són sincers i creuen que un restaurant no té perquè guanyar més que el propi elaborador d'aquests vins. Que no s'haurien d'inflar tan els preus als restaurants sobre el preu real del vi. Just oi?

 

Doncs no us perdeu la oportunitat d'anar a compartir un vermut o un àpat en un lloc tan especial en mig de la natura com aquest, i deixeu-vos portar per la passió i el detall de l'equip que el porta .

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0