Mediterràniament, bones festes de setmana santa a tothom!!

Ja tenim aquí les festes de setmana santa amb un sol fantàstic. I com a mediterranis que som, comencem a viure aquests dies el desvetllar de la vida a l'aire lliure prop del mar.  Avui us parlem de Sant Pol de Mar, un petit poble pintoresc  de carrers estrets empedrats i casetes blanques que recorden els seus orígens mariners. I ho fem perquè són bons dies per anar a passejar-hi aquestes festes de setmana santa. I qui sap, potser fer un aperitiu a una terrassa mirant el mar. I després continuar passejant  pel centre, just passareu per davant d'un restaurant molt emblemàtic, el Sant Pau, de la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda. Potser, aleshores, hi arrambareu el nas a veure que s'hi cou allà dins. I al girar-vos i donar la volta, just en front d'aquest, copsareu que hi ha la botigueta  R&R Vins, Caves i exquisideses. I no us en podreu estar d'entrar. I potser llavors voldreu allargar el dia i us voldreu emportar  un vi local, singular, diferent. Potser serà un vi Talcomraja. Si és així. Que el gaudiu molt. I gaudiu d'aquestes festes. I de les coses bones. Salut!!

Escribir comentario

Comentarios: 0