ALEGRIES


16-06-20202-OFERTES MÉS DE JUNY

Del 16 al 29 de juny oferta especial per a promoure els escumosos elaborats amb mètode ancestral. Gas a la burra!


15-06-2020- S'incorpora a les tasques de vinya en Pau

A través d'un conveni entre el celler Talcomraja i el cicle formatiu de grau superior d'agroecologia de l'IES Ramón Turró de Malgrat de Mar s'incorpora en Pau per a fer les pràctiques del primer curs del cicle. Benvingut!

PENES


09-06-2020-Pedregada a can sala de dalt

La que havia de ser la primera verema a la vinya de Can Sala de Dalt plantada l'any 2017, queda totalment malmesa en una pedregada durant la tarda del 9 de juny de 2020. La vinya estava preciosa, i totalment lliure de l'atac de míldiu que afecta a bona part del país.


25-05-2020 Detectat atac de míldiu a la vinya de mata

Es detecten afectacions per míldiu a la vinya de Mata en fulles i flors i s'inicien tractaments constants de cua de cavall i coure. És una anyada molt complicada per aquesta malura en tot el país. Plou contínuament i les afectacions són molt importants.


03-04-2020 Atac a la brotada de la vnya de Mata

Durant el confinament, cada dia a la vinya de Mata es pasejen ramats decabirols que es mengen els brots tendres de la vinya. Amb això, es mengen les flors fet que fa que rebrotin els ceps més endavant, però sense flor i per tant aquests no faran raïm. Hi ha dues feixes molt afectades on pràcticament no hi haurà raïm.