2n dia Desvetllem la vinya!

SORTEIG DE 3 RECOMPENSES CAGATIÓ!!!

Si compartiu aquest post del projecte verkami Desvetllem la vinya!, a través de facebook, fins a les 00:00 d'aquest divendres 27 de novembre,  entrareu al sorteig d'una de les tres recompenses que sortejarem entre els membres seguidors de facebook. Si encara no ets seguidor nostra a facebook fes també un m'ha agradat  a  Celler Talcomraja facebook. Els likes no comptaran, només les comparticions que ens quedaran registrades de qui les fa.


Si arribem a l'objectiu verkami us serà entregat en persona dins els dies que s'explica al projecte Desvetllem la vinya de Verkami! Aquest serà un sorteig totalment transparent amb una mà innocent entre els noms de qui ho hagi compartit.

1ª OPCIÓ CAGATIÓ: Rial Negre + Participació de custòdia agrària.

2ª OPCIÓ CAGATIÓ: Rial Blanc + Participació de custòdia agrària.

Escribir comentario

Comentarios: 0