Unes 400 persones van passar per la NaNo 2021, moltes gràcies a tothom qui vau gaudir i participar de l'esdeveniment. L'any que vé més!

Atenció, atenció!! Torna la NaNo el 20 de novembre a Arenys de Munt

 

 

Enguany torna la NaNo amb moltes ganes de tornar-vos a beure!

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 20 de novembre dins el marc dels actes de la festa major de sant Martí 2021 a l'envelat de Can Jalpí a Arenys de Munt.

 

Al mateix temps podreu gaudir de la mostra gastronòmica en què hi intervindran diversos establiments del municipi així com de música en directe.

 

Enguany serem 12 els cellers que participarem de la festa del vi Natural i Novell. A continuació us els presentem:

 


Clos dels cims, Montseny

Som un petit projecte ubicat al Montseny que elabora vins de garatge. Treballem una vinya vella ubicada a Riells i Viabrea en la que conviuen una dotzena de varietats, algunes de desconegudes, així com altres fruiters (avellaners, pomers, figueres, perers, oliveres ...). Els nostres vins són diferents cada any, tal com ho són les pluges o les temperatures, però reflecteixen sempre l'entorn de què neixen, la puresa del Montseny.

 


Celler Can Buscall

Micro Celler de tradició familiar, 1 Ha de vinya de 140 anys a Fermoselle  Arribes del Duero.
Vinifiqem principalment varietats autòctones, a Tarragona Xarel.lo Vermell,
a Zamora Bruñal, Rufete, JuanGarcia, Malvasía, Puesta en Cruz, verdejos...

Celler la Gutina, Empordà

La Gutina som una família que vivim i treballem les terres heretades de la família a peu de l'Albera: una finca protegida per la Xarxa Natura 2000 i característica pels monuments megalítcs, les formacions granítiques i la biodiversitat que encara protegeix.

Amb la nostra feina volem mantenir i valoritzar aquest territori màgic i revitalitzar-ho practicant un‘agricultura sostenible, respectuosa i artesana que el  preservi.

Elaborem vi ecològic i natural, només amb el raïm de les nostres vinyes. Elaborem oli d’oliva extra-verge, només amb les olives dels nostres olivars.


Oriol Artigas viticultors-Bardissots, Maresme-Vallès

Fem
Vins
Amb
Raïms

Ca Foracaime, Terra Alta

Som un petit projecte de celler al Pinell de Brai, Terra Alta. La nostra intenció és fer vins naturals, sense afegir res més que most. No utilitzem sulfits ni llevats afegits ni cap tipus d'element que no sigui el pur most.
A més treballem amb respecte a la natura, de forma tradicional, amb varietats de la terra i fent vins com es els feien els nostres avantpassats.
Sergi Serrano i Minaxay Lammany.

Carlania Celler

CARLANIA CELLER som una família de Barberà de la Conca, que treballem i vivim al poble.
L’agricultura i l' elaboració de vi ens ha ajudat a donar continuïtat al cultiu de les terres familiars.

Practiquem una agricultura biodinàmica, que ens ha ajudat a unir els nostres sentiments amb la terra i a comprendre que el vi ha de ser sincer amb les seves particularitat que el fan únic.

Una altra de les nostres raons de ser com som és el TREPAT, la varietat autòctona de la Conca de Barberà amb la que ens identifiquem. Des dels nostres inicis hem apostat per aquesta varietat, considerem important perseverar i promocionar les varietats pròpies de la terra que cultivem. Així doncs, tots els vins de CARLANIA CELLER estan elaborats, en part, o en la seva totalitat amb aquest raïm.

Els nostres vins són raïms fermentats, no hi afegim CAP additiu. No filtrem ni clarifiquem els nostres vins. Les ampolles poden presentar una mica de sediment natural i/o Co2. Són vins vius i cada ampolla és única i diferent a les altres.

Intentem transmetre aquests valors, aquesta autenticitat, les il·lusions, l’esforç, part de nosaltres, de les nostres vides, en els nostres vins.


Jordi & Sònia


Finca Parera, Penedès

Situats al Penedès Montserratí al poble de Sant Llorenç d'hortons, una zona típica de producció de xarel·lo de qualitat. La nostra experiència ens ha portat cap a l'agricultura biodinàmica i l'el·laboració de vi natural.


Celler Tuets, El Pont d'Armentera

Albert Domingo, autor dels vins “TUETS” treballa , juntament amb el seu pare, la finca on des de fa sis generacions la seva família ha cultivat la terra, fent-ho actualment de forma ecològica. La finca, de terres primes i calcàries, s’ubica en un indret privilegiat per elaborar vins, ja que se situa a una altitud de 550 m. sobre el nivell del mar, amb grans contrastos de temperatura entre el dia i la nit, a l’estiu, afavorint així una òptima maduració del raïm. Els vins s’elaboren amb els mateixos llevats del raïm i sense filtrar, expressant al màxim el seu lloc d’origen, “el petit tros de terra”. 


Mas de la Caçadora

Fundada l'any 2003, situda al pobles dels Guiamets s'hi eleaborem tretze referències diferents de vins blancs, vermells, rosats i dolços.

 

Tota la producció prové de les nostres vinyes conjugant la cura de les vinyes velles en vas , amb modernes plantacions emparrades, en totes elles apliquem criteris de no utilització de productes de síntesi química, i apostem per tractaments i tècniques de conreude tipus ecològic buscant el màxim d'equilibri entre les plantacions i l'entorn.

 

Conreem un total de 7 varietats repartides en 10 ha.


Celler Castellví, Mataró

Celler històric situat al centre de Mataró que des de fa uns anys el·labora el seu propi vi novell amb raïm provinent de la vinya de Can Riera amb varietats de garnatxa i sirah.


I encara més, perquè enguany hi haurà rèpliques de la NaNo en cellers i tabernes de la comarca, estigueu a l'aguait